Entenem el tractament psicològic com un procés en el qual la persona, amb la nostra ajuda, genera uns canvis necessaris amb l’objectiu d’aconseguir una millora emocional.

 

Sessió informativa gratuïta: espai important de primer contacte amb la persona i la seva situació particular. Li expliquem el funcionament del procés terapèutic, objectius i beneficis.

 

Sessions d’avaluació i diagnòstic: inicialment identifiquem i valorem les situacions per tal d’arribar a un diagnòstic de la problemàtica de cada persona.

 

Sessions de psicoteràpia: hipòtesi de diagnòstic. Plantegem els objectius i el pla de treball. Es tracta d’una tasca conjunta entre terapeuta i client. Durant aquestes sessions es faciliten estratègies per tal de que la persona s’enfronti i vagi superant la situació.

 

La nostra realitat quotidiana, el ritme de la societat en la qual ens trobem, les nostres característiques personals … Tot influeix en el nostre estat d’ànim, i per tant, en la nostra salut mental.

 

Analitzarem en profunditat les causes que originen el teu malestar, valorarem i plantejarem alternatives, i trobarem junts la solució de forma efectiva.

 

Qualsevol persona que passi per un moment difícil en la seva vida pot necessitar ajuda professional.

 

La base és respectar tant el ritme com les característiques pròpies de cada persona. Es tracta d’oferir eines i acompanyar en aquest procés.