Núria Sancho, llicenciada en Psicologia per la Universitat Ramon Llull, Màster en Psicologia Clínica i de la Salut (ISEP) i Postgrau en Violència Familiar per la Fundació Pere Tarrés.

Trajectòria professional de més de 10 anys en psicoteràpia. Els meus inicis professionals comencen amb col.laboració en ginecologia, a la problemàtica sexual en la dona. Poc a poc, vaig anar ampliant cap a l’atenció a la dona amb visió de gènere, en el més ampli sentit: alteracions de l’estat d’ànim, problemàtiques relacionals, autoestima, ansietat, estrès…

L’àmbit de la psicoteràpia et va portant a l’especialització en atenció clínica. En el meu cas, endintsant-me en la teràpia cognitiu-conductual.

En contínua formació ja que la nostra tasca com a psicòlegs ens ho requereix. Avancem amb els nostres clients, les nostres experiències i el dia a dia. Aprenem de la vida i de la formació especialitzada, però sobretot dels reptes que ens plantegen els nostres clients i les seves circumstàncies particulars.

Abordem les problemàtiques des d’una orientació cognitiu-conductual, de manera que ens centrem en analitzar i modificar pensaments i conductes, amb l’objectiu d’aconseguir el benestar emocional.

Afortunadament, avui en dia els psicòlegs ja estem començant a ser considerats com una ajuda habitual, una eina propera per poder encarar aquests conflictes anímics i emocionals que ens preocupen, que ens dificulten el nostre dia a dia o, fins i tot, ens condicionen la nostra manera de ser .

Estem deixant enrere els tabús, sent més visibles els beneficis de la psicoteràpia.

Cada vegada més es considera la psicologia com com una eina molt potent per resoldre problemàtiques habituals.

Els motius de consulta són molt variats: problemes relacionals, simptomatologia física (marejos, ofecs, fatiga …), alteracions emocionals, dificultat per a resoldre problemes, presa de decisions…